Klubbens PHF poäng

Hur många PHF poäng (Club Recognition Points) har min klubb?
Svaret finns i Club recognition Report.

Notera att det bara är klubbens president, sekreterare eller executive Secretary som har möjlighet att göra detta!

För att få ner rapporten gör du så här:

1. gå till Rotary Internationals sida, https://www.rotary.org/en
2. Tryck på My Rotary och Sign in
3. Logga in med din e-postadress (som du har i matrikeln) och den kod som du fått på Rotary International. Om du inte tidigare varit inne kan du behöva skaffa ett konto under Create account. Om du bara glömt lösenordet, tryck på Forgot Password och följ anvisningarna.
4. Under menyn Manage hittar du Rotary Club Central (vänster, längst ner)
5. Tryck på Reports i vänstermarginalen
6. Tryck på fliken Rotary Foundation Giving
7. Tryck på Club Recognition Summary och vänta medan rapporten genereras
8. På rapportens Kolumn ”Foundation Recognition Pts Available” och översta rad ”R/C of …” ser du antalet Points din klubb har.

Varje gång klubben delar ut en PHF behöver man 1000 points. Står det t ex 5725 i tabellen kan klubben dela ut maximalt 5 PHF. Står det 32500 kan klubben dela ut 32 PHF (ja, det finns faktiskt klubbar som har så här mycket Points).

PHF kan delas ut till klubbens medlemmar eller andra, även icke medlemmar, som gjort en insats för Rotary.

Om din klubb skulle avslutas eller slås ihop så glöm inte att föra över klubbens points till en annan klubb.